PROGRAMMA

10.00 u tot 12.00 u
Fietseling met start en aankomst op Campus D’Hek (inschrijven verplicht – zie onderaan deze pagina)

14.00 u tot 18.00 u
Iedereen is van harte welkom op de “Fancy Fair”. Kom genieten van het free podium met optredens van leerlingen van onze basisscholen en van Campus D’Hek. Breng een bezoekje aan onze fototentoonstelling. En geniet met de kinderen van: volksspelen, springkasteel, grime,…

17.00 u tot 20.00 u
Kom lekker smullen van de BBQ in het restaurant van Campus D’Hek. (inschrijven verplicht – zie onderaan deze pagina)

vanaf 20.00 u
Om deze slotdag in stijl te beëindigen is er nog een avondprogramma. Voor een rustige babbel in een sfeervolle setting bent u welkom in ons praatcafé in de ‘hemel’ (overdekte speelplaats Campus D’Hek). De avond al dansend inzetten kan op ons feest in de ‘hel’ (sporthal Campus D’Hek). In samenwerking met Radio Modern en DB M.O.D maken we er een spetterend feest van. De dames kunnen plaats nemen aan de Beauty Boudoir om zich door The Modernettes te laten restylen in een retro look. Na een dansinitiatie onder professionele begeleiding kan je genieten van een live optreden van Along Comes Mary. Zij brengen ons helemaal in de sfeer van toen en geven vervolgens de fakkel door aan de DJ van Radio Modern. Afsluiten doen we op de beats van DB M.O.D.

FIETSELING:

U hebt er als kind waarschijnlijk zelf ooit aan deelgenomen en anders heb je hem zeker en vast wel eens stad Landen zien doorkruisen: de jaarlijkse Fietseling van Hof Pepijn. Deze sportieve teambuilding ging immers nooit onopgemerkt voorbij. Honderden fietsers, jong en oud, die weer en wind trotseerden tijdens dit unieke evenement dat als opwarmer diende voor het traditionele schoolfeest. Gezellig kletsende ouders, moedige jongeren die graag wat sneller wilden fietsen, joelende peuters en kleuters achteraan in de kinderstoel op de fiets van mama of papa, goed uitgeruste kilometervreters en doorwinterde wielertoeristen doorkruisten in een lange caravaan de straten van Landen.
Heb jij ook alleen maar leuke herinneringen aan deze fietstocht? Dan hebben wij goed nieuws! Na een lange pauze krijgt u eindelijk weer de kans om uw collectie T-shirts aan te vullen met een uniek exemplaar! Want naar aanleiding van het 70-jarig bestaan van het GO!-onderwijs in Landen vonden wij het een goed idee om de fiets van stal te halen en onze benen nog eens in te smeren. U fietst toch met ons mee?
Inschrijven kan via deze link tot en met 1 mei 2019: https://forms.gle/k9xBFMHPYishULNm9

OPGELET: de inschrijving is pas definitief na betaling van het inschrijvingsgeld met vermelding ‘FIETSELING en de na(a)m(en) van de deelnemer(s)’. Rekeningnummer: VZW Vriendenkring Het Hek BE41 7330 2101 7910

INSCHRIJVEN BBQ

260ste FOS Pepijn Landen organiseert tijdens het evenement 70 jaar GO! Landen een BBQ in het restaurant van Campus D’Hek. De opbrengst van deze BBQ gaat integraal terug naar de werking van de scouts en hun leden.
Inschrijven kan tot en met 8 mei 2019 door een mailtje te sturen naar nelevanermen@yahoo.com én door het juiste bedrag te storten op het rekeningnummer BE30733037663211 – t.a.v. Eenheidsleiding 26oste FOS Landen.
Menu:

  • BBQ volwassene – 15 Euro: 1 worst + 1 brochette
  • BBQ vegetarisch – 15 Euro: 1 worst + 1 hamburger
  • BBQ kind – 9 Euro: 1 worst (vlees of veggi)